Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (3.60 secunde)
CN Imprimeria Nationala va informa saptamanal Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) cu privire la agentii economici care achizitioneaza un numar nejustificat de mare de facturi, comparativ cu media pietii.
21 incubatoare de afaceri, infiintate dupa 1992 Potrivit lui Iulian Groposila, la nivelul tarii exista la ora actuala un numar de 21 incubatoare de afaceri, infiintate dupa 1992, si avand la baza sprijin financiar extern sau privat.
"Prin lege, un numar important de societati trebuie sa realizeze periodic auditul financiar.
Expozitia, care se desfasoara in perioada 13-16 aprilie a.c., reuneste ofertele de materiale si echipamente pentru constructii si instalatii ale unui numar de aproximativ 250 de producatori din intreaga tara ale caror standuri sunt amplasate in complexurile Parc, Dacia si Select din Mamaia, precum si in vecinatatea acestora.
Pentru un numar de sapte boli cronice, altele decat cele patru de pana acum, se introduce obligativitatea scaderii adaosurilor comerciale, prin negociere, la medicamentele folosite in tratamentul acestor afectiuni, precizeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Noul sistem de raportare va permite si monitorizarea gradului de utilizare a serviciilor de telefonie mobila prin intermediul indicatorilor, numar de utilizatori pe baza de abonament, numar de utilizatori pe baza de cartele preplatite si numarul celor care au utilizat efectiv aceste cartele in perioada de raportare, precum si prin intermediul datelor privind volumul de trafic si venituri realizate.
Un fond mutual este un instrument de investitie colectiv, din care un numar mare de investitori individuali detin cate o parte relativ mica si limitata prin lege.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. ... Actionarii trebuie sa precizeze in solicitare un numar de telefon la care pot fi contactati in caz de neclaritati.
La randul sau, ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a apreciat la inceputul acestei saptamani ca ministerul pe care il conduce ar putea functiona cu un numar mai mic de secretari de stat.
985 de galateni si-au gasit un job in luna iunie, acest numar fiind cel mai mare comparativ cu cel inregistrat la acest capitol in cursul lunilor trecute ale acestui an, potrivit statisticilor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati Potrivit directorului executiv al AJOFM Galati, Victoria Movileanu, in luna iunie s-a inregistrat un virf in privinta angajarilor comparativ cu lunile anterioare ale acestui an.
"800 de mii de euro pentru o campanie - romani, descoperiti Romania, nu are sens" Prezenta la manifestare, spre deosebire de autoritatile si hotelierii declarati absenti, Corina Martin, presedintele ANAT (Regiunea S-E), a tinut sa precizeze ca desi revista "Descopera Romania" propune, in ultimul sau numar, atragerea turistilor romani, "turismul romanesc se va salva cu turisti straini".
In ultima perioada, activitatile de control ale Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului s-au concretizat intr-un numar de 212 actiuni, din care au fost efectuate 176 de procese verbale de constatare contraventie la produsele alimentare, nealimentare, dar si a celor de prestare servicii.
masura opririi temporare a prestarii serviciilor la un numar de 130 agenti economici; sanctiunea complementara a inchiderii unitatii pe o durata mai mica de 6 luni, la un numar de 7 agenti economici.
Domeniul bancar detine insa suprematia, alaturi de cel serviciu clienti, cand vine vorba de cel mai mare numar de candidati pe un post.
In cadrul procedurii de executare silita, au fost emise un numar 9.543 de somatii de plata, totalizand creante bugetare in suma de 614.157.984.
In cadrul procedurii de executare silita, au fost emise un numar 9.543 de somatii de plata, totalizand creante bugetare in suma de 614.157.984.
Astfel, au fost verificate 42 de proiecte, dintre care au fost declarate eligibile un numar de 41, cu o valoare nerambursabila de 6,93 milioane de euro.
Astfel, Domo si Flanco inca mai acorda credit doar in baza buletinului, a unui numar de telefon fix/factura de utilitati si a unui numar de telefon de la firma angajatoare.
Tinerii romani au mai putin spirit intreprinzator decat cei din Polonia si Cehia In privinta bilantului activitatii OTIMMC Constanta la un an de la infiintare, Dumitru Nancu a precizat ca acest oficiu a derulat un numar de 17 programe adresate exportatorilor, IMM-urilor si agentilor economici din sectorul cooperatiei, fondurile totale de care au beneficiat intreprinzatorii constanteni prin programele mentionate, fiind de 36 mld.
google-analytics.com